LENTE BORREL GALERIE IN BERGEN

LENTE BORREL GALERIE IN BERGEN

In oktober vorig jaar heb ik een nieuwe galerie geopend in het centrum van Bergen, in het pand van Goodbookers. (adres) Het was een buitenkans deze plek te krijgen in het mooie Bergen!

Het voelt een beetje als toen ik in mijn eerste kleine eigen galerie in Wijk bij Duurstede begon, alweer 15 jaar geleden. En nu een tweede galerie! De stille opening was al in Oktober.

Graag nodig ik je uit op 26 Maart de échte opening te vieren, met muziek en een borrel.

Ik heb er bewust mee gewacht. Het wordt een spannende dag voor mij. De laatste maanden ben ik een nieuwe picturale weg ingeslagen. Schilderen is een ontdekkingsreis, een spel van observatie, karakter en emotie. Breng ze bij elkaar en er springt steeds een nieuwe ontdekking uit. Een schilderij is meer dan een beeld, het is een ontmoeting die elke keer anders is. Ik heb een heel goed gevoel over mijn laatste series en ik wil ze graag met jullie delen.

Voor wie er de 26 Maart niet bij kan zijn; ik ben in de Bergse galerie elk tweede weekeinde van de maand. Natuurlijk ook tijdens de Kunst 10-daagse eind Oktober!